boom2a

IMG_0696Samen de natuur in en creatief bezig zijn geeft verbondenheid en energie!

Gera begeleidt bijeenkomsten op maat met creatieve kunstzinnige activiteiten, waarbij de natuur een grote rol speelt. Hierbij worden oefeningen ingezet om de eigen binnenwereld te ontdekken en open te kunnen staan voor inspiratie en ideeën.

  • Een stilte wandeling om tot rust te komen en met alle zintuigen van de natuur te genieten. Aandacht voor alles wat groeit en bloeit, gecombineerd met creatieve opdrachten.
  • Of een bijeenkomst op locatie waar we werken met verschillende materialen: natuurlijke zoals hout, klei, stenen, bamboe en dergelijke, maar ook met papier en verf.

0034Aandacht voor de samenhang van de groep èn voor individuele processen. Naar wens kan een thema centraal staan en gewerkt worden aan een ‘eindproduct’. Een mooie manier om samen met collega’s, vrienden/vriendinnen, familie te ontspannen en te verbinden. Kijk hier voor georganiseerde workshops.

Gera Hoogland is kunstenaar en coach met ervaring in verschillende groepen volwassenen als kunstzinnig begeleider, natuurgids, trainer en coach. Daarnaast geeft zij creatieve workshops aan kinderen op locatie en in de buitenschoolse opvang. Voor meer informatie of gewoon eens kijken wat er mogelijk is neemt u contact op met Gera Hoogland via het contactformulier, email of mobiel 0647073053.