muurbeeld 16Boven op de berg, midden in de natuur, met uitzicht over bossen, olijfbomen, wijngaarden en in de verte de historische Etruskische stad Cortona. Precies tussen Florence en Rome, op 15 km van het Lago Trasimene, ligt Casa Faulle, een enclave van drie gerestaureerde boerenhuizen, die zijn omgebouwd tot vier eenvoudige 2-,4- en 5-persoonsappartementen.

In AUGUSTUS 2018 is deze mooie plek weer de standplaats van Loods21. Daar kun je meedoen met verschillende creatieve activiteiten in ons atelier Faulle.

muurbeeld 8Open atelier

Tijdens je verblijf op Faulle kun je meedoen in ons open atelier in de maand augustus: tekenen, schilderen, schrijven, houtbewerken, werken met klei en keramiek beschilderen. We werken veel met materialen uit de natuur, zoals hout, zaden, klei e.d. Wij begeleiden je om daar de mooiste dingen van te maken met uitleg over gebruik van materialen en technieken èn met artistieke tips. Afhankelijk van het weer en de meeste belangstelling houden we atelier in de ochtend of eind van de middag. Je kunt je ter plekke inschrijven.

Bijkijk de foto’s van het atelier Faulle 2016.

Kosten:
De prijs voor volwassenen bedraagt € 12,50 per dagdeel van 2 uur, inclusief gereedschap, verf en tekenmaterialen. De prijs voor kinderen, vanaf 8 jaar, is € 7,50 per dagdeel.

Meer informatie?
Neem contact op met Gera of John.


Een stapje dieper met coaching?

Gera biedt vanuit deze prachtige locatie mogelijkheden voor retraite en individuele coaching in de natuur: in alle rust herbezinnen, samen op stap gaan, vragen helder krijgen en de natuur als spiegel gebruiken. Wil je meer weten over de locatie, verblijfsmogelijkheden en of het iets voor jou is neem contact op met Gera Hoogland. Kijk ook op www.loods21.nl/coaching

Please follow and like us: