Naast Gera Hoogland en John Panders exposeerde ook onze vriend en kunstenaar Daniel Pulido uit Nicaragua bij Loods21. Deze laatste heeft ook een muurschildering gemaakt op Cultureelcentrum de Kameel in Den Dolder.

Wie exposeren er bij Loods21 op de Pleineslaan 21

Gera Hoogland met beelden van hout en keramiek

De serie beelden “Persona grata” (2017 – 2018) over de personen die wij liefhadden, die in onze herinnering levend blijven en gewenst. De levenscyclus in de natuur geeft mij materiaal om mee te dromen en te vormen. Het hout dat groeit en vormt. En in haar dode vorm helpt ze mij verbeelden. Het gruis van de aarde gaat in kneedbare vorm door mijn handen en laat zich bewerken tot keramiek. Met de aarde en het hout brengt zij haar “Persona grata” weer tot leven!
http://www.kunstroutezeist.nl/portfolio/gera-hoogland/

John Panders met tekeningen en schilderijen

In grond is zijn werk verankerd in de Sapiensfiguur wat voor hem betekent een mensachtige met veel variƫteiten en dynamiek en vorm.
http://www.kunstroutezeist.nl/portfolio/john-panders/

 

Daniel Pulido Ortiz met tekeningen en schilderijen

Daniel is een van oorsprong Colombiaas kunstenaar woonachtig in Nicaragua, waar hij werkt in eigen atelier, met kinderen en voor theaterproducties. Tijdens zijn verblijf in Europa, waar hij muurschilderingen maakt in Zweden, Duitsland en Nederland, exposeert hij zijn tekeningen en schilderijen in fantasy- and graphicstijl met vaak maatschappelijke onderwerpen. http://www.kunstroutezeist.nl/portfolio/daniel-pulido-ortiz/

Muurschildering door Daniel Pulido op Cultuurcentrum de Kameel samen met Hetty Beekman en jongeren uit Den Dolder

 

Please follow and like us: