Het thema van de Pinkstereditie Vuurol 2019 is: ‘Uitpluizen’

Loods21 maakt ook dit jaar weer een installatie in het bos op dit thema met een interactieve presentatie!

De theaterwandeling biedt een rijkgeschakeerd palet van zo’n 20 voorstellingen, 8 ultra korte voorstellingen en beeldende kunst op de mooiste plekjes in het bos rondom het dagrecreatieterrein. Aan de hand van een plattegrond, een bewegwijzering in het bos en een programma met beschrijving van wat er te beleven is, kies je zelf wat je wilt zien en in welke volgorde. Je loopt zelfstandig jouw theaterwandeling. Reserveren is handig want vol=vol.

We leven in avontuurlijke tijden. De wereld een caleidoscoop in voortdurende beweging, een maalstroom die ons meesleurt. We rennen achter de feiten aan. Confrontaties en consequenties bespringen ons. Grote en kleine vragen dringen zich voortdurend op. Begrijp jij het nog? Laten we ‘Uitpluizen’ en door de bomen het bos zien. Ga op zoek en vind!

Vuurol 2019 vindt plaats op beide Pinksterdagen, op 9 & 10 juni van 12.00 uur tot 18.00 uur. Startpunt is het dagrecreatieterrein Drakenstein in Lage Vuursche.

LandArt

Een belangrijke plaats bij de beeldende kunst wordt nu voor het tweede jaar ingenomen door LandArt. Er worden zeven kunstwerken met de natuur en het thema als uitgangspunt gemaakt. En we doen net als vorig jaar graag mee met een installatie en interactieve presentatie!

Vuurol organiseert, als extraatje, een speciale wandeling langs deze werken. Op de ochtenden voorafgaand aan de start van het festival wordt je meegenomen door de kunstenaars, om hier in alle rust en met achtergrondverhalen van te kunnen genieten. Wil je meewandelen? Dit kun je aangeven bij de aankoop van je reguliere kaartje.

Meer informatie en reserveren: www.vuurol.nl

Please follow and like us: