spoorloosers1Vuurol, locatietheaterfestival, in de bossen van Lage Vuursche. Op 24 en 25 mei vond voor de zevende maal het Theaterfestival Vuurol plaats rond de Kuil van Drakenstein. Het thema dit jaar was: ‘Sporen’.

Loods21 deed mee als de Spoorloosers. Ze zijn op zoek naar hun levenssporen. Ze nodigen je uit om via de levenslijn op het rechte pad, de rechtlijnige tijd, deelgenoot te worden van de perikelen in de verschillende levensfasen in het bos.

Video van de Spoorloosers tijdens de Puberfase


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4_K1wy_eRBg]

Een festival waar van alles te beleven valt

De mooie gevarieerde plekken in het bos zullen gevuld worden met verrassend theater, gecombineerd met andere kunstvormen, zoals muziek, dans, beeldende kunst. Het thema dit jaar is: ‘Sporen’. De artiesten laten hier hun fantasie op los en zullen hun eigen interpretatie laten zien in korte voorstellingen en acts op de wandelpaden. Vast staat dat ze het publiek meevoeren naar een andere wereld. Beleef een geweldige middag waarop je de prachtige plekken in het bos op een heel verrassende manier zult ervaren. Gevuld met mooie, leuke, ontroerende belevenissen, die je bij blijven.

Meer informatie op www.vuurol.nl

Vuurol2015emailbanner

Please follow and like us: