Rituelen kennen we bij geboorte, verjaardagen, huwelijk en sterven. Mooi om daar een passend kunstwerk voor te maken en te geven. Speciaal voor die ander of juist voor jezelf, omdat jij het bent!

Er zijn meerdere momenten die je kunt vieren, benadrukken of verwerken. Bijvoorbeeld afscheid nemen van je jeugd, je gezondheid, je baan of een vriendschap. Of bij iets nieuws: het eerste eigen huis of de eerste baan. Of overgangsmomenten, zoals verhuizen.

Wil je ook een geschenk met een bijzondere betekenis (voor jezelf of voor een ander) door vorm en keuze van materialen, zoals hout en andere (natuurlijke) materialen, papier, kralen, stof, klei, verf, glazuren en meer?

Ritueel geschenk

Maak het tastbaar met een persoonlijk beeld of ik kan je begeleiden bij het in beeld krijgen en het zelf maken van je rituele geschenk. Afspraak maken met Gera of meer informatie via 0647073053 of via contact.

Zelf maken of laten maken

Een ritueel geschenk zelf maken onder begeleiding van Gera in haar atelier kost € 70,- (2 uur en excl. materialen). Met een klein groepje kan ook; elke extra persoon € 25,-.
Een ritueel geschenk laten maken kan vanaf € 65,- (afhankelijk van grootte en materiaalkosten). Meer informatie of contact via het contactformulier.

Inspiratie foto’s

Please follow and like us: