“Gera, jou manier van coaching spreekt mij bijzonder aan. Hierdoor is mijn perspectief op de toekomst weer meer en meer duidelijker geworden. Je hebt kennis van zaken, veelzijdig ben je ook, en met een rustige weloverwogen kijk op zaken, lukt het jou om iemand te enthousiasmeren en te stimuleren in een veilige setting.”

“… en ik ging op zoek in het bos naar een metafoor voor ‘het gevoel dat ik krijg als ik niet gezien wordt’. Het passende beeld was uiteindelijk een vermolmd stuk hout, dat bij de minste aanraking uit elkaar kan vallen. Weer later besefte ik dat die kwetsbaarheid ook kan voelen als rijkdom en bron van creativiteit.”  

“Ik kijk nog regelmatig naar de tekening, die ik een half jaar geleden maakte tijdens een coaching in het atelier, naar aanleiding van de cyclus van de seizoenen. Het geeft me nog steeds steun en helderheid over waar ik nu sta, de vruchten die ik bij me draag, de dromen (zaden) die ik koester en de kracht die ik in me heb.”

“De creatieve en kunstzinnige oefeningen zowel in het atelier als in het bos hebben mij dichter bij het zicht op mijn toekomst gebracht. En dat was al een feest op zich.”

“Ik vond het fijn te ervaren dat ze neutraal was en dat ze me veiligheid bood. Daardoor kon ik werkelijk mezelf zijn en hoefde ik niet toneel te spelen, me te schamen of was ik een slachtoffer.”

“Ik ben zelf totaal niet creatief, maar dat hoefde gelukkig ook niet, ze gaat uit van wat er op papier ontstaat.”

“Gera maakt van alle mogelijkheden gebruik die zich aandienen.”

“Wat ik fijn vond is dat er totaal niet gepsychologiseerd wordt, maar dat je zelf betekenis geeft aan wat er uit rolt.”

~ o ~

Belangstelling voor een coachingstraject? Lees meer over Coaching of neem direct contact met me op via loods21@ziggo.nl of bel me op 0647073053..

Please follow and like us: