kunstronddendolder-logo1kleinAtelier Loods21 nam deel aan de kunstroute Den Dolder, Huis ter Heide en Bosch en Duin: open atelier en exposities van 12 tot 17 uur met ruim 40 kunstenaars. Bij Loods21 exposeerden John Panders, Rozerie Rompes en Gera Hoogland. Zaterdag 6 september was er een optreden van het eigenzinnig elektrisch akoestisch gitaar song duo JO#JO.

Een sfeerimpressie van de hele route op www.kunstronddendolder.nl


John Panders

beestKeramiek, tekeningen, gedichten

 

John maakt al zijn hele leven kunst van letteren tot video. Tijdens deze kunstroute worden beelden, fonteinen en koffiemolens van keramiek tentoongesteld. Ook zijn er tekeningen en gedichten te zien. Werk van John Panders op deze website.


Gera Hoogland

beeld-hoogland-WEBBeelden

 

Gefascineerd door de vormen van het hout, schors en/of de wortels gevonden in het bos en gevoed door het thema wat op dat moment speelt wordt haar fantasie geprikkeld. De vorm en de textuur dagen uit tot een beeld soms gecombineerd met andere materialen, zoals keramiek. Op dit moment is het thema ‘dieren’; mag het een onsje minder… Werk van Gera Hoogland op deze website.


Rozerie Rompes

Olieverf-Rompes-WEBSchilderijen

Haar streven is de enorme kleurenrijkdom in de natuur, in luchten en water weerspiegeld, te vatten in alle nuances. De sfeer, emoties en gevoelens, die kleuren oproepen, wil ik weergeven of het nu gaat om een landschap, een abstract werk of een portret. Schilderen is voor mij een zoektocht, het onbenoembare verbeelden. www.rozerierompes.nl


Optreden van JO#JO

joopOp zaterdag 6 september om 16 uur een optreden van Joop Nolles en compagnon: eigenzinnig elektrisch akoestisch gitaar song duo bij Loods21. www.joopnolles.nl

 

Please follow and like us: