Elk jaar heeft het theaterfestival Vuurol in Lage Vuursche een ander thema met een link naar de natuur. Het thema van 2022 is: VeerKRACHT.
Een afgesleten begrip! Maar op hoeveel manieren kun je opveren? En hoe, wanneer dit gecombineerd wordt met KRACHT? Het is tijd om afgeschoten te worden. De toekomst tegemoet, of als een kanon: dwars tegen alles in!

Per dagdeel zijn er 5 voorstellingen, korte acts (UltraKorteVoorstellingen), Landart en belevingsplekken te bezoeken. Meer info en reserveren op www.vuurol.nl.

LANDART van Loods21: het JUWEEL

Gera Hoogland maakt schatkistjes van keramiek voor takjes en stukken hout die ze vindt. Op Vuurol maken we voor een stuk omgevallen beuk, het juweel, een grote schatkist, waarin je ook zelf plaats kunt nemen. Met tekeningen en een soundscape van John Panders.

De mensheid morrelt aan de veerkracht van de natuur. Ze neemt en beschikt. Zijn we in wezen suïcidaal, als je ziet hoe we omgaan met de aarde en hoe de natuur ons te grazen neemt met droogte, orkanen en overstromingen?
Een stuk boom als een juweel bewaart in een schatkist. Daar hechten we waarde aan, daar zijn we zuinig op, daar zorgen we voor. Stap in!

Meer acts, voorstellingen en landart op Vuurol in voorgaande jaren van Loods21. Vormgeving poster Loods21.

Please follow and like us: