Gera Hoogland

Mijn beeldend werk ontstaat vanuit intuïtief en associatief werken met persoonlijke en maatschappelijke thema’s die mij bezig houden. De levenscyclus in de natuur inspireert mij en geeft mij materialen om mee te dromen en te vormen. Ik werk graag met hout uit de natuur en klei.

Ook te zien tijdens de kunstroute de beeldengroep Verwanten: zeven elementen, zeven energieën, soms verenigd soms botsend in de natuur, in onszelf, in een barstensvolle wereld. De beeldengroep is verrijkt met gedichten.

Website kunstroute Gera Hoogland

John Panders (Jean)

Laat heb ik ‘echt’ de kunstenaar in mijzelf ontdekt. Ik heb toen een intensief voortraject gevolgd: modelboetseren, portretboetseren, portretschilderen en tekenen en modeltekenen-schilderen. Daarna de keuze gemaakt voor de Nieuwe Akademie te Utrecht.

Momenteel is de basis van mijn kunst de mens, de menselijke soort  die zich moeilijk verhoudt tot de Schepping (de zelfschepping wel te verstaan).

Kortom ik ben kunstenaar in een grote komedie. Dank je wel Dante. Mijn invloeden zijn o.a.  Paul Klee, Keith Haring en Miro en Philip Glass.

De fantasierijke figuren lenen zich goed voor op t-shirts, sjaals, e.d. De fantasierijke figuren lenen zich goed voor op t-shirts, sjaals, e.d. Dit weekend te koop!

Website kunstroute John Panders

Meer info over de Kunstroute Rond Den Dolder

Kijk op www.kunstroutezeist.nl/plattegronden/rond-den-dolder/

Please follow and like us: