Op het Willem Arntzterrein in het bos bij Den Dolder bevindt zich het Bezinningshuis. Een plek waar mensen kunnen komen om zich te bezinnen en stil te staan bij hun (on)sterfelijkheid of dat van hun naaste. Om de twee weken op dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur vanaf 11 september 2018 start de natuurervaringswandeling ‘leven en sterven met de seizoenen’. We wandelen vanaf het Bezinningshuis in Den Dolder het achterliggende bos in. Na afloop is  er gelegenheid om na te praten bij een kop koffie of thee in het Bezinningshuis.

Wandel je mee?
De natuur kan je op een hele directe manier een spiegel voorhouden. Zij reikt als vanzelf (levens)vragen aan omtrent groei, vergankelijkheid, de cyclus van het leven, schoonheid en kracht of juist het ontbreken hiervan. Gera Hoogland is gecertificeerd natuurgids en coach en begeleid je tijdens de wandeling met oefeningen en vragen, waardoor je meer in contact komt met je eigen vragen over leven en sterven, met je behoeften en gevoelens. Zo laat de natuur je op een dieper niveau ervaren wie je bent en wat werkelijk belangrijk voor je is.

  • Wanneer: dinsdagochtenden van 9.30 tot 11.30 uur op 11 en 25 september, 9 en 23 oktober, 6 en 20 november, 4 en 18 december 2018
  • Start en eindlocatie: het Bezinningshuis, Vijverhof 3734 DB Den Dolder. Routebeschrijving Het Bezinningshuis. Meer informatie over het Bezinningshuis: www.bezinningshuis.nl.
  • Maximaal 10 deelnemers
  • Kosten: € 10 per keer.

Meer informatie en aanmelden. Neem contact op met Gera Hoogland via mobiel 0647073053 of gera@loods21.nl

 

Please follow and like us: