plaats voor kunst, coaching en logies

NIEUWS

Workshops van klei tot keramiek

werken-met-klei3a

Klei is een fascinerende natuurlijke materie die de eigenschap heeft dat als het gebakken is het een vaste steenachtige vorm aanneemt. De mens heeft dit al vroeg ontdekt en in de meeste culturen zien we dan ook het pottenbakken terug.

In het atelier van Loods21 geeft Gera Hoogland verschillende workshops ‘Van klei tot keramiek’ voor volwassen op aanvraag aan groepen van 4 tot 6 personen of op vrije inschrijving.  Zij werkt ook op locatie en dan kan de groep natuurlijk groter zijn afhankelijk van de ruimte.

Workshops op inschrijving op vrijdagochtenden van 10 tot 12 uur:

  • Workshop KLEITEGELS MAKEN: 11 november en 2 december
  • Workshop TOSCAANS SERVIES EN TEGELS BESCHILDEREN: 18 november en 9 december
  • Workshop FANTASIE MET KLEI: 6 en 20 januari

Meer informatie en aanmelden >>


kinderworkshop4Kinderworkshops: natuur en creativiteit

Kinderen inspireren door de natuur in te gaan of de natuur in huis te halen. Na een opdracht om de natuur te onderzoeken of te luisteren naar een verhaal over dieren gaan de kinderen zelf aan de slag met hout en andere natuurproducten. Met schuren en zagen, boren en raspen, monteren en schilderen worden de prachtigste werkstukken gemaakt.

De workshops zijn geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. En worden gegeven op BSO’s en bij kinderfeestjes en -activiteiten. Tijdsduur tussen 1,5 en 2 uur.


web faulleEen WordPress-website: professioneel en gebruiksvriendelijk

Wil je nou eindelijk wel eens een website met alles erop en eraan voor je bedrijf, organisatie of als kunstenaar? Of ben je toe aan een nieuw digitaal jasje? Gera kan je op weg helpen met een (gratis) WordPress website. Of als je wilt het hele proces van logo tot huisstijl tot website uitvoeren. WordPress biedt vele toffe mogelijkheden en is gebruiksvriendelijk ook voor niet zo snelle jongens en meisjes….

Kijk HIER voor meer ideeën en informatie.


IMG-20151026-WA0001Samen gedenken bij collectief monument op Het Stille Hofje

Op de laatste zondag van oktober vanaf vijf uur is er op het begraafplaatsje Het Stille Hofje in Den Dolder een herdenkingsavond ‘Samen gedenken in warmte en licht’.
Elk jaar plaatst Loods21 een nieuw altaar om alle dierbaren die gestorven zijn te kunnen herdenken met elkaar èn op een persoonlijke manier. www.hetstillehofje.nl


muurbeeld 16Ontspanning en creativiteit op Casa Faulle!

Boven op de berg, midden in de natuur, met uitzicht over bossen, olijfbomen, wijngaarden en in de verte de historische plaats Cortona. Precies tussen Florence en Rome, op 15 km van het Lago Trasimeno, ligt Casa Faulle, een kleine enclave van drie gerestaureerde boerenhuizen, die zijn omgebouwd tot vier eenvoudige muurbeeld 11vakantie-appartementen.

Vanaf mei tot september 2016 was deze mooie plek de standplaats van Loods21. In ons tijdelijk atelier op Casa Faulle hebben we samen met gasten gewerkt aan beelden voor aan de muur langs het pizzaterras. Ook eigen werk van Gera heeft een plekje gekregen op het terrein.