Colombiaan

Ik schrijf vanuit de Tatacoa woestijn. Heb plezier in het benoemen van mijn gevoel over de Colombianen. Mijn referenties zijn Nicaragua én Suriname. Colombianen zijn anders…

Het zijn inderdaad indianen van vroeger uit: de Muisca bijvoorbeeld (Muisca is Mens). Ik laat de wrede geschiedenis maar even rusten en kijk welke mens naar mijn gevoel is geworden uit die tijd. Rustig, beheerst,flink, stoer,ingehouden, zeer nieuwsgierig en heel erg kijkend in contact. Vriendelijk, de glimlach staat vooraan waarbij de ogen jouw ogen zoeken. Direkte blik-glimlach, wachtend op een tegenglimlach. Een prettig mens. Net als in de bus naar Villavieja. De chauffeur waardeert een groet met de glimlach en ogen en ook de conducteur heeft een grote terugsmile als je hem bedankt. Het is fijn om de mensen te bedanken net als zij doen. De Colombiaan mag als standaard smiley ingevoerd in Whatsapp enz. HASTA.

John

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑