Workshop Heelbeeld maken

noordwest3Een beeld maken geïnspireerd door de vormen van het hout, schors en/of de wortels gevonden in het bos. Een thema verbeelden of je vrij laten verwonderen. Een creatieve en helende reis in de natuur en in het atelier. Er hoeft of moet niets; er is vooral ruimte om dingen te laten ontstaan. Aan het eind van deze workshop kun je je Heelbeeld meenemen en het de plaats geven die het verdient!

Deze workshop kan op maat voor een dag of dagdeel met collega’s, familie, vrienden of vriendinnen (tijden en prijs in overleg). Meer info? Neem contact op met Gera Hoogland (0647073053).

In de ochtend gaan we het bos in. Na een meditatieve wandeling ga je op zoek naar natuurlijke materialen die je aanspreken, inspireren en waarmee je later je Heelbeeld kunt maken.

Na een heerlijke lunch gaan we in de middag in het atelier werken met je ‘bosoogst’. Het werken met hout uit het bos roert allerlei natuurlijke thema’s aan zoals: groei, vergankelijkheid, de cyclus van het leven, schoonheid en kracht of juist het ontbreken hiervan. Er is ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over zowel de vormgevings- als de emotionele kant van het werk.

We ronden af met een kleine presentatie van ieders werk.

 

Resultaten van vorige workshops

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑