plaats voor kunst, coaching en logies

Beelden van hout tijdens Kunst-werk-week op de Kunstwei 2014

Arbolenia's-reis-kaftTijdens een workshop, buiten gegeven in een “magische” cirkel van wilgen met daaromheen kleinere cirkels op de acht windrichtingen,zijn er door de deelnemers prachtige beelden gemaakt. Ze passen op één of andere manier bij een van de windrichtingen. Er is met heel veel intensiteit en creativiteit gewerkt met natuurlijke materialen en hier en daar wat verf.

Geïnspireerd door de plek, de windrichtingen, de seizoenen en de beelden heeft Gera een verhaal geschreven ‘Arbolenia’s reis’. Een mytisch reisverhaal ontstaan op deze magische plek in Zeeland. Het verhaal is in een boekje uitgegeven geïllustreerd met foto’s van het maakproces en de beelden. Bekijk de pdf van Arbolenia’s reis. Het boekje (A6-formaat) is aan te vragen via het contactformulier.

Waar: De Kunstwei in Wolphaartsdijk, Walcheren, Zeeland
Wanneer: 20 – 25 juli 2014
Voor wie: alle leeftijden
Begeleiding: Gera Hoogland en John Panders

Lees meer en bekijk de foto’s van de workshops >>

Hieronder de resultaten van de workshops:

Dinsdagmiddag 22 juli – workshop collectief beeld in de Kunstwei

Van snoeihout en wilgentenen hebben we levensgrote kunstwerken gemaakt op de Kunstwei. De beelden zijn ontstaan vanuit een collectief uitgangspunt, namelijk de zeeuwse knop, die symbool staat voor de acht windrichtingen en de middenkern. Of ook wel “met ons allen rondom dezelfde pot” volgens Marjan van Dijke, initiatiefneemster van de Kunstwei. De workshop werd buiten gegeven in een ‘magische’ cirkel van wilgenbomen met daaromheen kleinere cirkels op de acht windrichtingen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Vrijdagochtend 25 juli – workshop dieren van snoei- en afvalhout

Tijdens de workshop maakten de deelnemers geïnspireerd op hun totemdier een beeld van snoei- en afvalhout.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Eén reactie

  1. Loes Scholman

    Wat hebben jullie mooie dingen beelden gemaakt in Walcheren!!!

    28 juli 2014 om 15:27

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s