afscheid van Curacao

13889417464120We waren heerlijk aan het zwemmen, vol energie en lust. Lust die voortkwam uit Curacaose sferen.We zwommen steeds wilder en in het schuim wat toen ontstond vreeen we uren lang. Het schuim rees hoger en hoger, zo hoog als de Christoffelberg. Toen we thuis kwamen wisten we: ons kunstwerk waar we aan bezig waren in de bloementuin van het grote witte huis op de heuvel in de wijk Charo met uitzicht op de zee, zou Aphrodite heten, geboren uit de samensmelting van onze genitalien. Wij dragen ons werk op aan  haar  Aphrodite, godin van liefde, schoonheid en seks.

13889302508081

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑