plaats voor kunst, coaching en logies

Voor ……. staan

Ik hou dit kort omdat ik me verlegen voel met m’n optreden. Gevraagd: een persoon die hier met kerst wil figureren als engel bij particulieren. Speciaal gevraagd een ongelovige, een echte. Nou iedereen wijst dan naar mij als heel geschikt. Ik laat me overhalen, ik ben een bezoekende makamba, dus allee. Kijkt u naar deze foto waar ik voor engel sta en voor…..paal! Vrede op aarde. Ayo, bon ania novo.rps20140101_151538

Eén reactie

  1. Happy New Jear met mug, lastig hoor, maar blijven meppen!!!!!
    Succes ermee. Groetjes Loes

    1 januari 2014 om 22:03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s