Jenny’s wereld in Kralendijk

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

mi biba compleet in krea op dushi Bonnaire.

Jenny heet ik en ik ben een echte Bonnairiaanse. Lang heb ik hier in een winkel gewerkt tot ik merkte dat al die kleren en dingen van de zaak zich in mij vestigden, zij hebben bezit van mijn fantasie genomen.Ik durfde na enkele jaren iets aan mijn bazin te laten zien wat ik gemaakt had en die was verrast en liet me af en toe een beeld exposeren in de winkel. Trots was ik en ik creeerde steeds meer. Elke dag verliet ik de winkel en landde als vanzelf in mijn fantasialand. Toen na 26 jaar met pensioen ging ben ik als creatief mens losgebarsten: mijn hele huis en erf is nu een museum entre biba en morto. Ik leef in een zelfgeschapen universum en ieder is hier welkom. Bon Bini bij Jenny.

2 gedachten over “Jenny’s wereld in Kralendijk

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑