plaats voor kunst, coaching en logies

natmerrie

Gisteren een enorme bak regen gehad. Zoals een tijdje geleden in Nederland maar dan wel even harder. Wij probeerden de kracht van deze regen te omschrijven: …..dat het giet, het regent pijpestelen, badkuipen, honden en katten, oliefanten. Allemaal te zwak om wat naar beneden plenste te duiden. Uiteindelijk vond Gera de mooiste: het regent natmerries. Je kunt echt niets meer ondernemen in dat geweld.

2 Reacties

 1. ontzettend leuk om op deze manier betrokken te blijven, en in gedachten een beetje mee op reis te gaan met jullie…
  groet Lily

  14 december 2013 om 18:01

 2. Tobias Woldendorp

  Om te beginnen de complimenten voor de vormgeving van dit blog, John. Heel prettig hoe dat wit van de letters over het weerbarstige hout kruipen. Daar heeft Gera vast ook de hand in gehad. Ik ben hier knetter jaloers van je prettige berichten en foto’s. Sterker: het is eigenlijk niet te harden in dit klimaat hier.
  Enjoy!!

  13 december 2013 om 17:05

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s