op curacao

Ik  ben hier  nog steeds een beetje  beduusd  van de grote verzoen die over de wereld trekt , de Madibazoen ;  het ultime delen van het lot van rijk met arm, van mens en natuur . Hier op Curacao  valt ook een hoop te verzoenen tussen de mensen . Weet je wat we doen? We maken van Madiba een bovenmenselijk figuur en dan gaan we over op de orde van de dag . De natuur is hier prachtig ; naast de enorme olieterreinen  staan prachtige bomen  en met de tropische regens knallen de bloemen uit de knoppen,  nog een paar jaar dan is Curacao  verdwenen onder een gigantische rode bruidssluier . Ik slaap  er nu al onder . Tot de volgende .rps20131211_222852

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑