plaats voor kunst, coaching en logies

Kunst met passie voor de natuur

Gefascineerd door de vormen van het hout, schors en/of de wortels gevonden in het bos en gevoed door het thema wat op dat moment speelt wordt mijn fantasie geprikkeld.  De boomwortels of -delen worden grondig schoongemaakt en de oorspronkelijke vorm wordt gevolgd en vaak geaccentueerd. De vorm en de textuur dagen uit tot een beeld soms gecombineerd met andere materialen. De geschilderde (stippel)wegen en symbolen hebben vaak iets weg van de Aboriginal kunst. Het staat dan ook voor de weg die we als mensheid of als persoon afleggen als onderdeel van de natuur, van de kosmos. Elk werk is in dat opzicht een helende reis. Meer over Gera Hoogland.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s